Velika prašina podigla se u javnosti povodom intervjua za hrvatske medije koji je Aleksandra Prijović dala pred koncerte u zagrebačkoj "Areni".

Delu javnosti je zasmetao deo kada je izjavila kako joj smeta kada je opišu kao "srpsku pevačicu" i kako smatra da ona "nije samo to", nego da je svačija.

- S obzirom da se sve ovo događa u Hrvatskoj, moram priznati da nekako… Ja sam ipak odrasla ovde. Mislim da su ljudi koji su upoznati s time – jako ponosni na mene. Pogotovo oni što su išli sa mnom u školu i družili se. Kad negde pročitam 'srpska pevačica'… Ja nisam samo to, svačija sam. Ne volim reći da sam bilo čija, ali sam pevačica svih i volim sve - istakla je folkerka u pomenutoj izjavi (kompletan intervju koji je Aleksandra Prijović dala za hrvatske medije možete pročitati na OVOM linku).

Foto: ATA images

 

 

Pevačica je potom i pojasnila šta je tačno mislila tim rečima, napominjući da je citat "u potpunosti izvučen iz konteksta" i kako "svi znaju da je ona Srpkinja odrasla u Hrvatskoj".

- Žao mi je što je poruka zajedništva i ljubavi prenesena loše. Nikada se ne odričem svog. Znam da ćete me razumeti - napisala je Aleksandra Prijović na Instagramu, a njenu kompletnu poruku pročitajte klikom OVDE.

Međutim, isti onaj deo javnosti kome je zasmetao intervju srpske folkerke za Hrvate, ne prestaje da komentariše isti taj tekst.

Foto: ATA images

 

 

U red izrevoltiranih stala je, a potom brzinski istupila, i njena koleginica po vokaciji - Jelena Karleuša.

Činilo se da između njih postoji netrpeljivost i pre Prijovićkinih koncerata u Beogradu, njih dve su potom gasile taj žar koji je tinjao, a sada je jasno da gde ima dima ima i vatre.

Foto: ATA images

 

 

JK se oglasila na Instagramu i kroz pohvalu Dragani Mirković provukla i kritiku drugih pevača (ali se čini da je ta poruka adresirana samo na adresu Aleksandre Prijović).

Odmah potom je objavila još jedan stori koji je ubro i - obrisala.

Uz citat pomenutog Prijinog intervjua za hrvatske medije i dela u kom govori o terminu "srpska pevačica", Karleuša je uputila direktnu kritiku i svojoj koleginici, ali i - njenoj publici.

Foto: Instagram printskrin/karleusastar

 

 

- Zaslužili ste ovo - reči su JK.

Još jedna pevačica na "crnoj listi" Karleuše, a kako će se sukob odvijati ostaje nam da vidimo. Čini se da nastavci tek slede i da ih neće manjkati...

BONUS VIDEO: