Sada je Karleuša ipak stala na stranu mlađe koleginice kada je reč o spornoj izjavi koja je podigla puno prašine.

Podsetimo, pred pet koncerata u Zagrebu, Prijovićka je istakla da "ne voli da je nazivaju srpskom pevačicom, jer njena muzika pripada svima". Ovakva izjava se delu javnosti nije dopala, a Aleksandra se potom oglasila naglašavajući da je to izvučeno iz konteksta.

Ovu izjavu, jedan korisnik društvenih mreža, uporedio je sa Karleušinom izjavom na jednoj američkoj televiziji od pre par godina. Karleuša je tada izjavila da je "Srpkinja, a da su oni nepravedno bombardovali njenu zemlju".

Foto: Instagram printskrin/karleusastar

 

- Dok Karleuša na američkoj Fox televiziji ponosno izgovara "Ja sam Srpkinja, a vi ste nepravedno bombardovali moju zemlju", Aleksandra Prijović na hrvatskoj televiziji izgovara "ja nisam srpska pevačica, ne volim taj epitet pripadnosti" - napisao je jedan korisnik, a Karleuša je potom stala u odbranu Prijovićke.

- Prija se samo trapavo izrazila, htela je da kaže da ona kao pevač pripada svima koji je vole. Pevači ne smeju da se ustručvaju da kažu da su iz Srbije, Bosne, Severne Makedonije, Hrvatske... Niko ne sme da se plaši da bude ponosni pripadnik svog naroda. To ne znači da ne voli i ne poštuje sve druge. Jedno ne isključuje drugo - muzika spaja - napisala je Karleuša.

Inače, zanimljivo je da je Karleuša najpre i sama oštro reagovala na ovu Prijinu izjavu, citirajući je na Instagramu, uz poruku "Zaslužili ste ovo". Taj stori je, ipak, ubrzo obrisala, očigledno promenivši mišljenje...

BONUS VIDEO: