Пуно имен Брениног старијег сина је Стефан Емералд, а млађег Виктор Ернест.

- Та имена нам пишу у документима, али ја мислим да нема потребе да их експонирамо. Чудна су. Ја сам рођен у Њујорку, а Виктор у Мајамију, и као сви амерички држављани имамо то средње име - рекао је Стефан

Фото: В. Данилов

 

Стефан признаје да не воли да га зову Емералд и открива да су га чак и најближи пријатељи задиркивали због имена.

- Другови ме зезају због тога како се зовем. Када их нешто изнервирам кажу: "Хајде, Есмералда, смири се, опусти се". Мама ми је дала то име и једном сам је питао: "Што си ми, бре, дала то име?" - открио је Бренин наследник.

Фото: Принтсцреен / Инстаграм /викторернест

 

- Никоме се никада нисам тако представио. Замисли пружим руку и кажем: "Ћао, ја сам Емералд". Сви би ме гледали чудно. Иако је то једнако моје име као и Стефан, ја га тако не доживљавам. Много је необично. Моји другови никада нису знали како се зовем. Мислим да сам и ја постао свестан тог имена тек када сам напунио осамнаест година. Знао сам и раније, али нисам суштински био свестан тога - додао је Стефан тад.

Стефан признаје да је Брени, која је изабрала име за њега и Виктора, опростио што им је дала необична имена.

- На крају сам је разумео. Она је уметник и желела је да наша имена звуче другачије. Емералд је једна прелепа тиркизна боја. Када на то помислим, мирим се са својим именом. Лепо ми је име када помислим на боју, али када га преокренеш на зезање, кад кажеш Есмералда, онда уопште није лепо - признао је Стефан.

Фото: АТА имагес

 

И Филип, Бобин син из претходног брака са Зорицом Накић, има два имена. Он се зове Филип Бранислав. Стефан је својевремено рекао да је Филипово пуно име лепо, те кроз смех додао: "Лако је њему".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".