Трудна победница шесте сезоне ријалитија "Задруга", Александра Николић, одлучила је да након раскида са вереником и оцем свог детета, Филипом Царем, спакује кофере и напусти Београд и упути се у Врњачку Бању, где ужива и одмара, а сада је одатле поделила и фотографију свог стомака, који се већ заокруглио.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга Оффициал

 

- Једва те чекам... Ништа није важно сем тебе - написала је Алекс у оквиру своје емотивне објаве, међутим, исту фотографију је поделио и Цар, који са усхићењем очекује наследницу.

- Чека се беба - истакао је бивши задругар.

Фото:Л Инстаграм принтскрин/филип_цар_цапо_цк'с профиле пицтуре филип_цар_цапо_цк

 

Како пишу домаћи медији, Филип је пристао на све што је Алекс тражила од њега, само како би се помирили и наставили заједнички живот, већ је дао капару за стан у Београду и то од Александриних пара.

- Филип је поприлично спустио лопту у свом првом медијском обраћању за ТВ Пинк, што је Николићка пратила и одлучила да пређе још једном преко свих увреда, прељуба и да шансу Цару. Међутим, Алекс је, може се рећи, искористила трудноћу и тако условила Хрвата да, ако жели да наставе заједнички живот, мора доћи у Србију. Пошто је покушала да живи у Цриквеници код њега, дословно се преселила са све стварима, те након бурне свађе покупила се и отишла, овог пут је одлучила да буде мудрија, те себе и бебу стави на прво место. Цар је пристао на њене услове, те одмах нашао стан у Београду, те у договору с Алекс дао и капару, али од њених пара. Свакако се ради и простор који је он наменио за њихов живот у Цриквеници, а користиће га кад буду ишли у Хрватску на одмор. Сад им је план да заједно осмисле простор и собу за бебу, тиме се највише баве, иако треба да се опреми цео стан. Александра жели да заврше све на време и то док се она не породи. Како је пред њима нешто мање од шест месеци, Алекс и Филип имају довољно времена да се скуће док не постану родитељи - открива је извор близак Николићевој.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".