О односу Александре Пријовић и Филипа Живојиновића не престаје да се пише и прича, и то након што је певачица постигла невероватне успехе у музичкој каријери, продавши карте за солистичке концерте широм региона у рекордном року! Данима су у жижи јавности, и док на Пријин рачун пристижу честитке и комплиметни од великих имена са музичке сцене, има и појединаца који мало другачије све посматрају.

Фото: АТА имагес

 

 

Александра и Филип ужвају у складном браку од 2018. године, а круна њихове љубави је син Александар. Од самог почетка њихове романсе, млада певачица се сјајно уклопила у фамилију Живојиновића и за све има само речи хвале. Управо један од најемотивнијих тренутака са 3 концерта у Арени је био тај кад јој је Лепа Брена придружила на сцени - чврсто су се загрлиле и заплакале, али од среће.

Наиме, Филип је најстарији син бившег југословенског тенисера Слободана Бобе Живојиновића. С обзиром на то да му је отац био познати тенисер, а његова друга супруга певачица Лепа Брена, мало ко зна како изгледа Филипова мама Зорица Накић, као и сестра Ива.

По завршетку основне школе, Живојиновић је завршио Британску интернационалну школу („Бритисх интернатионал сцхоол“) у Београду. Образовање је наставио на Универзитету „Рајс“ у Хјустону. Дипломирао је психологију и спортски менаџмент, радио као спортски агент на Беверли Хилсу.

 

 

Рано је почео да се бави тенисом. Поред наслеђеног талента, уложио је и много труда, те је 2003. године постао јуниорски првак Србије и Црне Горе. Међутим, није наставио професионално да се бави спортом.

По повратку у Србију, отворио је ресторан у Београду. А тренутно је посветио музици, те је супрузи написао тренутно најактуелније песме са најновијег албума.

Како је од малих ногу под лупом јавости, труди се да приватни живот максимално сачува од медија, те се не ескпонира и ретко се појављује на престоничким догађајима. Породица му је на првом месту, а потом и посао. Веома је ствестрана личност, те је покренуо неколико бизниса, између осталог држи ресторан у Београду, ради на филму, прави хитове, а помаже и Лепој Брени око њеног бренда чарапа.

 

 

Међу Живојиновићима нема свађе, те Брена врло често иде на ручкове са Филиповом мамом и увек му је била подршка у свему.

Међутим, Филип је посебно везан са своју млађу сестру Иву, коју је Зорица добила у другом браку са кошаркашем Накићем, родом из Ријеке. Њих двоје су изузетно блиски, те користе сваку прилику да проводе време заједно. Такође, сјајно се слажу и у послу, те је Ива радила и као костимограф на филму који је стварао њен брат.

Многи коментаришу да имају исти осмех, али и да су по природи веома слични. А сваки пут када Филип објави слику са њом, испод ње се појави море похвала и комплимената на Ивин рачун.

 

 

Реч је о врло елегантној дами истанчаног стила, која прелепим очима и заносим погледом све освјаја! А њена харизма је просто неодољива, те очарава сваког ко јој је у близини.

Поред Иве, Филип има и брата Марија са мајчине стране.

БОНУС ВИДЕО: