Романса Срђана Предојевића и наше глумице је трајала кратко, па су многи заборавили да су они и блии у вези. 

Срђан Предојевић је већ дуже време један од најпознатијих водитеља у нашој земљи. Шармантног новинара свакодневно виђамо на ТВ-у, али о његовом приватном животу се никада није знало сувише. 

 

Фото: АТА имагес

 

 

Познато је да је Срђан у срећном браку са правницом Мирјаном Лазаревић Предојевић, као и да имају веома интересантну љубавну причу. 

Међутим, кад је прича о његовим љубавима ту скоро може да се стави тачка. Скоро, пошто је они ревносни шоубиз аналтичари сећају да су га медији пре више од 10 година повезивали са једном нашом познатом глумицом. Њихова наводна романса није траја дуго, па су многи заборавили на њу. Али, својевремено се шушкало да су је Срђан био у љубави са познатом глумицом Ивом Штрљић.

Фото:Танјуг/Јадранка Илић

 

 

Медији су својевремено извештавали да су Срђан и Ива виђени заједно у једном клубу у Београду у проводу. То је било довољно да крену приче о романси познатог пара. 

Но, исто тако брзо како су кренуле, приче су и престале, пошто је свега месец дана касније до домаћих медија стигла и информацију да су одлучили да раскину.

Ни лепа глумица ни шармантни водитељ се никада нису јавно оглашавали на конто ових навода. Ипак, извор који је био веома близак Иви Штрљић је тада открио више детаља. 

Фото: Танјуг/Јадранка Илић

 

 

По ономе што је рекао, чинило се да је Предојевић сломио срце Штрљићеве. 

- Ива пати, срце јој је сломљено. Срђан је за кратко време показао друго, очигледно право, лице. У почетку је био романтичан и пажљив, стално ју је звао, слао поруке, обасипао је пажњом. Међутим, глумица се пожалила другарици да јој се младић одједном не јавља, да је избегава и игнорише - испричао је тада за дневне новине Пресс извор веома близак глумици.

БОНУС ВИДЕО: