Певачица Александра Радовић већ 20 година је на домаћој музичкој сцени и за то време је изградила импресивну каријеру и титулу једнод најбољих поп вокала на овим просторима.

Рођена је у Богатићу код Шапца 1974. године и одмалена је показивала интересовање за музику.

Фото: Милутин Лабудовић

 

 

Иако њени родитељи нису из музичког света, одувек су је подржавали и пружали јој ветар у леђа, те су је тако са 9 година уписали у нижу Музичку школу.

Након ниже, уписала је и средњу музичку школу "Михаило Вукдраговић", а након тога свој пут музичког образовања је наставила на Академији уметности у Новом Саду. 

Мајка Зорка и отац Зоран су је у свему томе подржавали, као и њену сестру Јелену која се такође бавила певањем, па се тако опробала и Пјесми Медитерана 2009. године, као и на Радијском фестивалу 2010. године на којем је добила награду за интерпретацију.

Фото: АТА имагес

 

 

Међутим, она је одлучила да настави школовање на ДИФ-у и данас је веома успешна у томе што ради.

Александра Радовић веома ретко говори о свом приватном животу, али јуче је направила преседан те је посебним поводом поделила серију фотографија својих родитеља.

Наиме, како је написала у опису испод фотографија, јуче су њени родитељи прослави златну свадбу односно 50 година брака. 

- Данас желим да честитам мојим вољеним и храбрим родитељима ЗЛАТНУ СВАДБУ- пуних 50 година брака!. Успели су да нас васпитају, одшколују, дочекају да се остваримо у професији, али и као родитељи. Само ми знамо каква је величина и колика снага њихове жртве… у добру и злу, увек једно уз друго и увек ту за нас, велике и одрасле људе али ипак, њихову малу децу- написала је Александра и додала:

 

- Волим вас и док вас гледам, и док вас замишљам, и када сте са мном и када нисте, пре него што легнем на спавање, када отворим очи и погледам у јутро - Господе, слава Ти и хвала што су моји и што их имам.

Испод фотографија су се низали коментари са честиткама, али неки су коментарисали сличност Александре са родитељима.

"Мајчине црте и татин шарм", "Лепотица на мајку", само су неки од коментара, а премда је већина сигурна да певачица личи на мајку, било је оних и који су коментарисали да личи на свог оца. 

БОНУС ВИДЕО: