Пре четрдесет дана, водитељки Ирени Јовановић преминула је мајка, њен највећи ослонац и подршка. Сада је на свом Инстаграму објавила низ породичних фотографија с мајком, а уз њих је додала и дирљив опис:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Irena Jovanovic (@irenastb)

 

- Прошло је четрдесет дана. Тог 27. августа планета је постала друкчија... за нас, променило се нешто у начину на који откуцава време. Лука каже да су сви одрасли преко ноћи. Тог јутра кад је отишла мама, остала је сунчана празнина...

- Мама, Залиндо мој, сестра Зага, Зале, Залићка наша. Загић из комшилука: искреност и поверење, једна љубав за сва времена. Ти си бајка која траје и расплиће се, чак и сада када се од тебе физички растајемо, са осећајем сигурмости који си оставила у нашим животима. Ти си мајка моје целе генерације, родитељ одрастања свих наших другарица и другова, наш психолог, како си волела да кажеш. Била си ослонац у тешким данима, одлука у свим изазовима. Заза - наша и ваша, више него своја, а опет своја на неки неописив начин. Срчан, прелеп.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Irena Jovanovic (@irenastb)

 

- Људи говоре: била си жена за све, одана, посвећена, од породице до посла, човек са неизмерном енергијом и давањем себе до крајњих граница, не питајући кад је доста, има ли снаге, стиже ли умор. А морала си бити уморна, мајкице. Зага Мићова. То је прича једног времена, мама и тата - једно цело, једно све, за свакога од нас. За своје унуке глас разума, стална потпора, топло одрастање, доста смешног... Ти си била и остала благослов за наш живот, за простор који си дотакла, за време које ти је поверено овде на Земљи и оно будуће - у ком ћеш заувек пазити на нас. Јер људи у Христу не умиру -написала је и додала:

- Отишла си да би нас сачувала, отишла си тек кад си нас на то припремила, још једном, поднела си жртву, ниси питала за цену. Мама, ми знамо да си награђена.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Irena Jovanovic (@irenastb)

 

- Зато је Мајка биће најсличније Богу. Хвала ти за стиснуту руку у суботу вече, као знак да одлазиш у миру, спокојна у свим нашим загрљајима и пољупцима које нисмо чували за сутра. Наша мама је доброта која и даље дира, невино и наивно као игра. Опрост и опроштај, дајеш га мајко и добијаш. Теткусина, Лика и деда те чекају, мама, у царству небеском. Хвала ти на љубави коју си нам пружила, ти си својој деци била све! Волимо те највише на свету! Буди ту негде - написала је дирљиве речи водитељка посвећене мајци.

БОНУС ВИДЕО: