Pevačica Aleksandra Prijović rasprodala je koncerte širom Balkana. Ona je pre samo nekoliko dana napunila čak tri beogradske arene, zatim rasprodala i četvrti koncert u zagrebačkoj areni, tri u najvećoj Hali u Nišu, Čair i dve Zetre u Sarajevu.

Foto: ATA images

 

 

Naime, proslavljeni kompozitor i tekstopisac Dragan Brajović Braja jedan je od najboljih u svom poslu proteklih decenija, a njegova biografija je više nego bogata i on je zaslužan za najveće hitove koje je Aleksandra Prijović otpevala.

Na ovom spisku nalaze se brojni hitovi, koji broje milionske preglede na Jutjub platformi, a stvorio ih je upravo Braja, a ovo je detaljan spisak pesama koje je on napisao:

 

 

"Dam, dam, dam" - 37 miliona pregleda, "Legitimno" - 58 miliona pregleda, "Bogata sirotinja" - 56 miliona pregleda, "Duguješ mi dva života" - 33 miliona pregleda, "Klizav pod" - 50 miliona pregleda, "Testament" - 42 miliona pregleda, "Senke" - 40 miliona pregleda, "Pisho" - 22 miliona pregleda, "Marš" - 27 miliona pregleda, "Ja sam odlično" - 32 miliona pregleda , "Sabotiram" - 33 miliona pregleda, "Telo" - 27 miliona pregleda, "Mesto zločina" - 19 miliona, "Voljena greško" - skoro 16, 5 miliona pregleda, "Separe" - 8 miliona pregleda.

Foto: ATA images

 

 

Kako Braja iza sebe ima mnogo napisanih pesama, od kojih su mnoge postali veliki hitovi u celom regionu, on je jednom prilikom otkrio i zbog čega nikada nije sarađivao sa najvećom balkanskom zvezdom sa ovih prostora, Svetlanom Cecom Ražnatović.

- Svetlana je obeležila poslednjih dvadeset i kusur godina, ponajviše Marininom zaslugom. S njom je bila nepogrešiva, taj spoj je imao skoro pa sakralnu vrednost, a ja u svetinje ne diram - rekao je jednom prilikom Dragan Brajović Braja o karijeri Cece Ražnatović.

BONUS VIDEO: