Девојка по имену Шив Севлал је поделила са својим пратиоцима на ТикТоку једну веома застрашујућу причу. Наиме, њој су очи толико отекле да није могла да гледа.

Шив је показала како изледају њене очи и рекла да се осећа добро, али да не изгледа добро. Рекла је да не види добро и обавестила пратиоце да иде у болницу.

"Баш је смор кад не једеш оно на шта си алергичан, а ипак се деси овако нешто. Тако је надувено и сврби ме", причала је она на снимку који је видело преко 16 милиона људи.

Такође, била је толико надувена да апликација за препознавање лица у згради у којој живи није успела да је препозна.

У болници су јој рекли да треба да иде у кревет на реанимацију, а Шив је то веома уплашило. Питали су је и да ли је користила епипен, а она је одговорила да није да би јој згранути медицински радник (лекар вероватно) рекао да мора да је употреби када су овакве ствари у питању. Наравно, снимала је све време.

Затим су јој рекли да скине панталоне и дали јој прву инјекцију адреналина.

Испричала је запосленима и да јој је све ово веома чудно јер није јела ништа, а медицинска сетра јој је рекла да је сигурна да је то последица нечега што је додирнула па је дотакла очи...

Затим је опет добила инјекцију, овог пута у раме. И на крају, трећу у виду инфузије. У том тренутку се још увек не зна шта се десило и зашто се надула.

Наравно, као и код већине ТикТокера, успела је да се избламира. Наиме, снимала се, а у собу је ушао лекар и затекао је.

Она је затим причала о стресу кроз који је прошла, као и да је у болници све хаотично, али да је на крају најбоље отићи код лекара када постоји сумња.

Шив се снимила и следећег јутра и рекла да је још увек отечена, али да се добро осећа и ту се видео завршава. није открила шта се заправо десило. Многи су у коментарима писали да треба користити епи-оловку јер то може да спаси живот.

Онда је уследио видео који је открио велику мистерију отицања њених очију.

Како је написала у опису снимка који је видело 1,5 милион људи, није јела кикирики, али је дотакла нешто што има комадиће кикирикија по себи и онда је протрљала очи и тада је почела да отиче... Шив је иначе алергична на кикирики.

Људи у коментарима су јој писали да је подржавају, а многи су рекли да имају управо алегију на кикирики и да се треба пазити.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".