Бред Пит својевремено је дао велики интервју за "Вогуе", а у фокусу је било покретање његовог бренда за негу мушке коже.

Очекивано, у току разговора о томе како мушкарци треба да се негују и шта је то ново што нуди његова козметика, глумац се осврнуо и на то кога сматра најзгодњим мушкарцем на свету.

Фото: Профимедиа

 

"Знате у свету глуме, јер је то мој посао којим се бавим сваки дан... мислим да је то Пол Њумен. Зато што је тако грациозно остарио.

 

 

И према свим извештајима био је заиста посебно, талентовано, топло и искрено људско биће", рекао је Пит и додао: "А ако би требало да именујем неког од људи који су још увек међу нама, па морам да истакнем Џоржда Клунија, јер зашто да не?"

Фото: Профимедиа

 

Бред Пит је додао и да његова тајна доброг изгледа није компликована - мало здраве хране и вежбања, али ништа опсесивно, рад на креативности, време са ближњима...

Ипак, на финалу овогодишњег Вимблдона показао је лице које одговара петнаестак година млађем мушкарцу, па многи верују да су ту прсте умешале и естетске операције.

Бред је одговорио и на питање како види себе у будућности, а његов осврт на то је заправо важна животна лекција за све нас.

"Што сам старији, то више рамишљам о квалитету живота и трошењу времена, и сигурно ћу се посветити томе. Мислим да је након изолације многима било на уму то како проводе своје време, зашто су тако сатрвени, чему су посветили своје животе? И мислим да су породица и пријатељи на крају крајева све што је важно", рекао је он, преноси Блиц жена.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".