Прослављени фудбалер и његова супруга, бивша певачица, а данас једна од најмоћнијих жена у модној индустрији, отворено су говорили о успонима и падовима у браку.

Фото: Профимедиа

 

 

Викторија Бекам је по први пут пред камерама испричала како је изгледао њен живот када је сазнала за Дејвиду аферу са асистенткињом Ребеком Лус 2003. године, која је изашла у јавност и изнела све детаље односа са Дејвидом Бекамом.

Дејвид Бекам није крио шта се све догодило у Шпанији 2003. године, али није крио ни изазове које је имао са менталним здрављем.

Документарац има и својих ведријих и духовитијих момената. Један од њих је Бекамова прозивка на рачун супруге која је покушала пред камерама да се представи као припадница радничке класе, иако је очигледно одрасла као припадница вишег сталежа.

У популарном видео-клипу, Викторија тврди да је њена породица била "врло вредна радничка класа", на шта је Дејвид добацио: "Сад буди искрена".

"Којим аутомобилом те је отац возио у школу", питао је Дејвид, а Викторија је одговорила: "Одговор није једноставан", али њен супруг је наставио: "Који аутомобил је твој отац возио".

Викторија није имала куда и одговорила је: "Океј. Биле су осамдесете и мој отац је имао Ролс-Ројс" и Бекам је кратко оговорио: "Хвала" и изашао из просторије у којој је његова сурпуга давала интервју.

Викторија је у последњој, четврој епизоди документарца, на ивици суза рекла да прича о афери била најгори период у њиховом браку.

Фото: Профимедиа

 

 

"Имали смо утисак да је цео свет против нас. Ствар је у томе што смо били једно против дугог, ако ћу да будем искрена. Све до Мадрира ми смо били сами против свих јер смо били повезани на свим нивоима. А, онда се десила Шпанија, и имала сам утисак да то више није то. То је заиста тужно. Не могу ни да вам објасним колико је било тешко и колико је утицало не мене".

БОНУС ВИДЕО: