Тело убице из Градачца Нермина Сулејмановића и даље се налази у мртвачници у Тузли, а према најновијим информацијама за преузимање посмртних остатака јавила су се тројица стричева.

Фикрет Сулејмановић, отац троструког убице, рекао је да га не занима како тече процедура.

- Има он стричева колико хоће, нека га сахране, нека раде шта хоће! Мене то не занима. Не знам шта ради та општина да два месеца не могу да га укопају - рекао је Фикрет за Републику.

Нермин Сулејмановић, подсетимо, убио је своју супругу Низаму Хећимовић испред викендице у месту Сибовац, недалеко од Градачца, док је њихова ћерка лежала у локви крви и плакала.

Фото: Друштвене мреже

 

 

Злочин је преносио уживо на друштвеним мрежама. Неколико тренутака пре него што ће испалити метак у главу своје невенчане супруге упитао је Низаму заштоп га је пријавила полицији, а несрећна жена је одговорила да се бојала за себе и дете.

Нермин је потом убио још двоје људи, оца и сина (23), турске држављане Ђенгиса и Дениса Ондера. У крвавом пиру је рањена и супруга и мајка убијених.

Директор Комеморативног центра у Тузли Фарук Латифагић рекао је за Аваз, подсетимо, да су тројица Неримнових стричева поднела захтев да га сахране и да се сада чека одлука локалних власти.

- Чека се само да виде на које гробно место ће га сахранити - рекао је Латифагић.

(Република)

БОНУС ВИДЕО: