Био је у болници неко време, а није се оглашавао за медије упркос позивима. Сада је на Фејсбуку написао неколико реченица у којима се осврнуо на грешке родитеља и система образовања. Поручује да не треба ћутати.

- Нису нас учили у школама, а ни наши родитељи, нико нас није учио да поштујемо себе. Само: "Ајде шути биће боље, стрпи се". Једном мораш рећи. "Стани, доста је". Мораш људима поставити границе и не дати да их прелазе, јер ако не поштујеш себе неће те нико поштовати - написао је Недим.

Он је према наводима суседа рањен у ногу док је бежао уз узбрдицу изнад куће.

Фото: принтскрин друштвене мреже

 

- Недим је прискочио у помоћ сестри Низами видевши да је Нермин удара, али када је  видео да има пиштољ побегао је да спасе живу главу - испричале су комшије породице Памуковић код које се Низама скривала са бебом од мужа насилника. 

Зијада Вуковић Памуковић, Низамина тетка, а Недимова мајка, испричала је за медије да се ћерка њене сестре седам дана скривала код ње у кући пре но што ју је Нермин пронашао.

 - Седам дана је била код мене, осми дан су издали локацију. Осми дан је сазнао где се крије - рекла је Зијада верујући да је само полиција знала да је Низама код ње.

Тетка говори другачије од комшилука наводећи да је и она била на нишану убице.

Фото: Твитер принтскрин/@DnevniAvaz

 

- Нермин је дошао, доле је на путу оставио ауто. На главни улаз није могао да уђе. Испалио је неколико метака. Некако је успео да уђе у кућу и прислонио ми је пиштољ на главу, вичући: "Где је?!" - испричала је Зијада, а подсећа портал Република.

Низама се сакрила у собу Зијадиног сина Недима и закључала. Нермин Сулејамновић је узео бебу, однео је до кола и оставио. Вратио се у кућу по Низаму.

- Ту је била вриска, драма, тукао ју је...Шакама је ударао. Када су изашли из куће он је Низаму вукао за косу, е то никада нећу заборавити! Она је стала насред пута и плакала, погледала је у мене и рекла ми: "Помози ми, тетка". Ја јој нисам могла помоћи - испричала је Зијада.

- Ту је испалио метак, није одмах могао да уђе у собу. Обишао је око куће. Успео је да развали врата и уђе у собу. Мог Недима је ранио у ногу и истерао га напоље.

Фото: Друштвене мреже

 

Нермин Сулејмановић, који је починио троструко убиство, почевши од своје невенчане супруге Низаме Хећимовић, већ је пријављиван полицији за насиље у породици.

Он је убио је своју супругу испред викендице у месту Сибовац, недалеко од Градачца, док је њихова ћерка лежала у локви крви и плакала.

Како се могло видети на узнемирујућем снимку који је објављивао уживо, он је питао несрећну жену зашто га је пријавила полицији, а она је одговорила да се бојала за себе и дете.

Након што је претукао и убио своју невенчану супругу, Нермин је убио још двоје људи, оца и сина (23), турске држављане, Џенгиза и Дениса Ондера. У крвавом пиру је тешко рањена Хариса Ондер мајка и супруга убијених, пренео је Информер.

БОНУС ВИДЕО: