Telo ubice iz Gradačca Nermina Sulejmanovića i dalje se nalazi u mrtvačnici u Tuzli, a prema najnovijim informacijama za preuzimanje posmrtnih ostataka javila su se trojica stričeva.

Fikret Sulejmanović, otac trostrukog ubice, rekao je da ga ne zanima kako teče procedura.

- Ima on stričeva koliko hoće, neka ga sahrane, neka rade šta hoće! Mene to ne zanima. Ne znam šta radi ta opština da dva meseca ne mogu da ga ukopaju - rekao je Fikret za Republiku.

Nermin Sulejmanović, podsetimo, ubio je svoju suprugu Nizamu Hećimović ispred vikendice u mestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova ćerka ležala u lokvi krvi i plakala.

Foto: Društvene mreže

 

 

Zločin je prenosio uživo na društvenim mrežama. Nekoliko trenutaka pre nego što će ispaliti metak u glavu svoje nevenčane supruge upitao je Nizamu zaštop ga je prijavila policiji, a nesrećna žena je odgovorila da se bojala za sebe i dete.

Nermin je potom ubio još dvoje ljudi, oca i sina (23), turske državljane Đengisa i Denisa Ondera. U krvavom piru je ranjena i supruga i majka ubijenih.

Direktor Komemorativnog centra u Tuzli Faruk Latifagić rekao je za Avaz, podsetimo, da su trojica Nerimnovih stričeva podnela zahtev da ga sahrane i da se sada čeka odluka lokalnih vlasti.

- Čeka se samo da vide na koje grobno mesto će ga sahraniti - rekao je Latifagić.

(Republika)

BONUS VIDEO: