Наиме, 2019. године изнео је шокантно признање које је као гром из ведра неба одјекнуло у јавности. Певач је тада открио да је три године био заробљен у кући. Заробљенијк сопственог ума. Певач је боловао од агорафобије, што значи да се бојао отвореног простора. Велика и тешка борба са собом трајала је од 2006. до 2009. године.

Када се најмање надао, у његов живот је ушла његова садашња супруга, Ајда Филд која је успела да га "извуче из куче" и врати нормалном начину живота. Заправо, могло би се рећи да је она једним делом одговорна што данас живи као и сви остали људи.

Foto:Profimedia

 

Њих двоје венчали су се 2010. године, да би касније добили троје деце: Теодора Роуз (6), Чарлтон Валентајн (4) и Колет Џозефин (11 месеци).

"Када смо добили прву бебу, моја супруга се забринула да ли се удала за праву особу, јер сам тада имао обичај да се сакријем и прва три месеца сам само играо игрицу (ФИФА). Прва три месеца живота наше бебе, ја сам играо игрицу. Ајда је тада рекла: "Сигурна сам да је добар човек, али шта он то ради?" Након три месеца сам изашао из своје "пећине" и тек тада сам био спреман да се суочим са одговорношћу и будем отац," признао је певач једном приликом.

Осим страха од отвореног простора, страха од одговорности, певач је признао да је патио и од телесне дисформије и ноћног преједања, а убедљиво нагоре је било када је у својим двадесетим осетио озбиљне халуцинације. Признао је да је скоро био у искушењу да почини самоубиство јер је имао осећај да га прогони дух.

Тешке менталне борбе певач је водио добар део живота, а сазнао је и да кућа у којој је живео, изграђена на неком гробљу. "Да сам остао у тој кући, ја бих се убио," признао је једном приликом.

Роби је такође привукао велику пажњу својом блискошћу са таштом. Наиме, њих двоје су толико блиски да она понекад спава са њим и његовом супругом у брачном кревету. Фотографију где су њих троје у кревету, певач је поделио и на друштвеним мрежама.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".