Волели је или не, једно је неоспорно - најмлађа сестра клана Кардашијан/Џенер и те како зна како да привуче пажњу. Није увек савршено обучена, али на свечаним догађајима зна како да се издвоји из масе и увек оставља утисак. Кајли Џенер недавно се појавила на Сцхиапарелли ревији на Недељи моде у Паризу и оставила све присутне без даха.

Фото: Профимедиа

 

Атрактивна 26-годишњакиња на овај модни спектакл стигла је у невероватној креацији која је на најбољи начин истакла њене облине и лепу фигуру.

Кајли Џенер изабрала је изразито гламурозну тоалету са потписом управо модне куће Сцхиапарелли, а реч је о невероватно уском моделу који оцртава сваки педаљ тела и акцентује њен узак струк и бујне бокове.

Фото: Профимедиа

 

Ова хаљина у предивној боји шампањца прати линију тела све до колена, а одатле креће заводљива да пада и лепрша у покрету, а у потпуности је прекривена светлуцавим шљокицама. Креацију краси и дубок деколте, те провокативан изрез испод груди, а на тренутке се чинило да Кајли једва дише у овој припијеној хаљини.

Она је издање употпунила скупоценим минђушама, а посебан утисак оставила је и њена дуга, бујна коса увијена у заводљиве локне. Но, за око нам је запао и један необичан детаљ - ријалити звезда носи помало "језиве" ципеле које такође потписује горе поменути бренд, а које верно имитирају људско стопало, али имају један бонус - високу потпетицу.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".