Peta Vilson ostala je upamćena po legendarnoj ulozi Nikite u seriji koja se pre skoro dve decenije emitovala na malim ekranima.

Zahvaljujući ovoj ulozi atraktvna australijska glumica je stekla svetsku slavu, a o njenom izgledu se naširoko pričalo i pisalo. 

Posle serije "La Femme Nikita", nije uspela da se probije u Holivudu niti da ostvari jednako zapaženu ulogu, iako je snimila dosta filmova.

Peta se danas retko pojavljuje u javnosti, a kada to i učini ne voli da govori o svom privatnom životu. Ono što je poznato jeste njena veza sa rediteljem Demijanom Harisom, sa kojim ima sina Marloua.

Foto: Profimedia

 

 

Glumica koja je svojevremeno mamila uzdahe sada vodi miran život daleko od očiju javnosti. 

Godine 2012. lansirala je svoju liniju donjeg veša Vilie Vilson koja je u to vreme bila veoma uspešna. 

Foto: Profimedia

 

 

Izgled Pete Vilson menjao se tokom godina, a zahvaljujući društvenim mrežama imali smo prilike da vidimo kako ona danas izgleda. 

Sudeći po najnovijim fotografijama, Peta je još uvek prepoznatljiva po velikim plavim očima, a na društvenim mrežama se ne libi da objavljuje svoja prirodna izdanja, bez filtera i šminke.

I dok jedni komentarišu da je bleda senka one fatalne lepotice, drugi pak smatraju da je glumica podjednako lepa kao i u mladosti.

BONUS VIDEO: