Она је проговорила о својој популарности, за коју ни сама није мислила да ће бити толика.

Фото: АТА имагес

 

 

- Па нисам ја тога, ако ћеш искрено, и даље свесна зато што ја не излазим из куће. Ја само по наступима доживљавам те моменте и буде ми невероватно то, неко дође па каже "јао, пипнуо сам је", а ја сам у фазону "шта вам је људи, па то сам само ја". (смех) Тако да, нисам се навикла још на то и не мислим да сам и даље нека бог зна каква звезда, али волим што имам људе који, ето, воле мој рад - истакла је за медије.

- Нисам гледала, искрено нисам имала времена, баш сам пуно радила прошле недеље. Ја мислим да ме није варао, а и ако јесте - са ове дистанце неважно је потпуно - каже Барбара, а онда је и честитала Дарку на венчању:

- Па нисам, нас не везује ништа, нисмо ми у контакту и самим тим нема ни потребе да честитам, али ево честитам овим путем и желим све најбоље. Нешто сам мало укачила по новинама што сам видела, али нема шта, лепо је то кад се људи венчавају, удају, жене, то је супер све.

Фото: Принтскрин Инстаграм/darkolazicofficial

 

 

Барбара додаје да нема времена за љубав тренутно.

- Ја нисам у том фазону. "И ам нот лоокинг фор а ман"! (смех). Не тражим дечка, тренутно не, а немам ни кад. Просто некако већ доста времена уопште нисам заинтересована, то ми је скроз маргинална сфера јер сам се посветила каријери. Сад, да ли би мене неко ометао у томе или не - неважно је. Ако је поред тебе неко ко те воли то је супер и то је изванредна ствар, али ја тренутно нисам заинтересована за то просто јер нисам, немам неки одређени разлог.

БОНУС ВИДЕО: