Еминем је током каријере написао више од 20 песама о својој ћерки Хејли Џејд Матерс, али она није једина од његових ћерки којој је славни музичар посветио стихове. Међу стиховима можете пронаћи и име Лаинеи, које се односи на његову усвојену ћерку Алани Мери Матерс.

Фото: Профимедиа

 

 

Ко је Алаина?

Алани је ћерка Давн Скот, сестре близнакиње Еминемове бивше жене Ким. Она се годинама борила са зависношћу, а ни рођење ћерке није је могло извући из тог понора. Након што је родила Алани у мају 1993. године, Ким и Еминем су одлучили да се брину о беби, да јој дају стабилно окружење за одрастање и легално је усвоје.

Алани је одрасла уз њихову ћерку Хејли, али и уз Стивија, дете које је Ким имала у вези између два брака са Еминемом, чије је право име Маршал Метерс. Стевие је рођена као Витни, али себе сматра небинарном особом.

Упркос тешком почетку живота, данас живи лепим животом захваљујући тетки и ујаку. Блиска је са Хејли, воли књиге, а најдраже време јој је дружење са супругом Метом Молером и њихова два јазавичара.

Боли је одлазак мајке

Једном приликом је открила да су Ким и Еминем као њена мајка и отац, а деца као сестре, али не крије да је губитак мајке, која се предозирала, боли.

- Као дете које је изгубило мајку због зависности и пошто је наша веза била лоша, често сам се осећао као да сам је изгубио много пре него што сам морао да оплакујем њену смрт. Била сам јако љута и повређена због свега овога, али како старим схватам да је потребно много труда да би била добра мама. Понекад наши родитељи пате или покушавају да се пронађу док одгајају своје малишане. Често дају све од себе, чак и када то најбоље није баш добро - написала је прошле године на Дан мајки.

- Увек ми недостајеш у ово доба године. Не могу да верујем да би за три дана имала 43 године - написала је на друштвеним мрежама две године након мајчине смрти.

Напустила породичну кућу са 18

Недавно се појавила у Хаилиеном подкасту 'Јуст а Литтле Схадy' и открила да се иселила из породичне куће са 18 година и да је дипломирала комуникације и односе с јавношћу. Она се недавно удала и не крије срећу са партнером.

Строги родитељи

Обе су се у поменутом поткастку сложиле да су Еминем и Ким били строги родитељи.

- Прославила сам свој 12. рођендан. Имала сам забаву на базену и желела сам да обучем дводелни купаћи костим. Нису ми га дали - рекла је Алани.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".