Милан Милошевић је недавно прекинуо сарадњу са Хајп телевизијом. Он је ову одлуку саопштио својим пратиоцима на Инстаграму, а онда је кренула лавина коментара на друштвеним мрежама да се водитељ враћа на Пинк телевизију.

Осман Карић је угостио Милана у емисији "Радио Елита" на Тиктоку и том приликом су прокоментарисали његов потенцијални повратак у Белу кућу. Осман је констатовао да би многи волели да га поново виде у "Елити" у улози водитеља.

Фото: Принтсцреен/тикток/само.реално6

 

- Многи ми пишу и питају ме зашто се не појављујеш да мало опоравиш ријалити. Људи те воле за црним столом. Много фалиш у ријалитију - рекао је Осман.

- Ја сам напустио Пинк у јануару месецу и од тад људи нису престали да ми пишу поруке: "Врати се". Испада да је мене неко отерао, па да ја сад молим да се вратим. Отишао сам у тренутку када сам мислио да треба да одем. Да ли сам се покајао? Да ли сам учинио добру или лошу ствар? Да ли сам направио грешку? Моје мишљење је о томе променљиво. Ја сам сада одморан и спреман за нове победе - рекао је Милан.

- Дошло је до презасићења, па си решио мало да одмориш. Људи би заиста волели да те виде, ваљда ће продукција препознати да им требаш као водитељ за црним столом и услишити молбу ових људи који воле ријалити и воле тебе - рекао је Осман.

Фото: Принтсцреен/тикток/само.реално6

 

- Добро, ко зна шта ће се све издешавати. У шобизу је све нормално и све је дозвољено - рекао је Милан.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".