- Куповала сам сладолед, а мој Афри је пришао комшији из краја, део у ком ја живим изгледа као мало двориште и сви своје љубимце пуштају, нико их не везује - рекла је Сандра, па наставила даље:

Фото: АТА имагес

 

 

- Како сам излазила из радње тај човек је почео на мене да се дере и да хистериште, говорио је да вежем своје куче - каже певачица, а њен пас иначе има три килограма, док је комшијин стафорд био без корпе.

- Следећи пут неће прићи Афри, већ ће прићи дете, јер нам је пуно двориште деце, а пас ће га угристи и шта ће онда рећи родитељима тог детета, да неће питати зашто нису везали своје дете - прича певачица.

 

 

- Куче које је опасно мора да има корпу, не знам који део ту није јасан, а он је мени одговорио да ће га следећи пут пустити са повоца да нас изуједа, ја сам га отерала у три лепе и рекла сам му да је будалетина ненормална и дебил, то су сви чули који су били ту - изјавила је певачица, која је била узнемирена и нимало јој није свеједно.

- Притом он није имао сада проблем само са мном, он често има проблем, ја овим путем апелујем и молим да власници опасних паса стављају својим љубимцима корпу на њушке - рекла је Африка.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: