Чак и ако можда не волите велике гужве или гласне забаве, чини се да није превише тешко то истрпети током тог једног дана, посебно ако сте у сродству са младом или младожењом.

Међутим, један тата се нашао "на удару" јер је рано напустио венчање свог сина и не може да схвати шта је лоше урадио. На друштвеној мрежи "Редит" затражио је савет у вези са својим понашањем и написао следеће:

- Мој син Алан се недавно оженио девојком по имену Хелен, и ја их обоје много волим. Важно је напоменути да стварно не волим забаве и велика окупљања, нисам уопште друштвен. Тако да је било мало непријатно када сам чуо да ће Алан и Хелен имати венчање са око 150 људи. Унапред сам рекао Алану да ћу вероватно отићи раније, али да ће бити доступна два аутомобила како би остатак породице отишао кад жели. Тад је рекао да му не смета - написао је забринути отац.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/epic_event_center

 

Међутим, кад је чувени дан дошао, "карте су се брзо окренуле" - и то не у корист интровертног тате.

- Алан ме је питао да ли ћу остати макар на торти, али ми храна није изгледала укусно па сам одлучио да одем. Након плеса мајке и сина, моја жена је пошла са мном. Све је деловало у реду - наставља причу.

Осим што није било. После венчања, снаја Хелен му је послала поруку да каже "како је разочарана њим и његовом женом што су тако рано напустили венчање и како је то узнемирило Алана".

- Рекла је да говори ужасне ствари о нама, вређа нас као људе и као родитеље. Заиста смо лоше. Наводи да је наш одлазак "упропастио" венчање Алану и да је био веома узнемирен током остатка ноћи - закључио је своју исповест, коју је пренео "Мирор".

Корисници овог форума нису били нимало саосећајни према овом родитељу, а шта ви мислите? Да ли је поступио коректно? Пишите нам у коментарима.

БОНУС ВИДЕО: