Оне на свом каналу говоре и томе како је то живети у једном телу, те и колико та чињеница утиче на емотивне везе.

Близнакиње који су рођене у Мексику, али су одрасли у Конектикату, деле карлицу, репродуктивни систем, јетру и крвоток. Свака од њих има једну ногу, док је Кармен та која контролише главне ствари.

"Није све дуга и сунце. Имали смо много изазова, али имамо сјајан живот. Идемо у биоскопе и концерте, делимо једно седиште и путујемо авионима.“, рекла је Кармен.

Никада нису хтеле да се раздвоје

Објасниле су да никада нису покушали да имају операцију која би их раздвојила, јер би то могло бити фатално за једну или чак обе. Када су биле мале, имали су физикалну терапију да науче како да седе и раде вежбе ногу — прве кораке су направили са 4 године.

Међутим, када је реч о забављању, они имају мало другачији поглед - Кармен има дечка по имену Данијел, док је Лупита асексуална.

"Никада нисам покушавала да сакријем чињеницу да сам сијамски близанац, што је значило да сам добијала много порука од момака са фетишима“, рекла је у разговору за америчке медије.

Кармен је упознала свог дечка у апликацији за састанке Хинге у октобру 2020. и рекла је да се он издвојио тако што јој није поставио питање о томе да је сијамски близанац да би започео њихов разговор.

Иако се она и Данијел забављају, Кармен је рекла да нису сексуално интимни једно са другим. Током прошлогодишњег интервјуа за Јубилее, описала је њихову везу као више „блиско пријатељство“.

Њих двоје су разговарали о веридби у будућности, али прво желе да живе заједно.

"Данијел и ја волимо децу, али не желимо ни једно своју. Волим да сам мама пса! Лупита и ја не можемо да затруднимо, имамо ендометриозу и такође смо на блокатору хормона који нам спречава менструацију.

Иако Лупита не излази са Данијелом, Кармен каже да се њих двоје „стварно добро слажу“.

"Смешно је јер остајем будна касније од Лупите, али када Данијел преспава, ја брзо заспим – а он остаје будан и прича са њом“, рекла је Кармен за "Тодеј".

Након тога је наставила да прича о њиховом односу, објашвањавајући како је Данијел прихватио све то.

"Понекад се осећам лоше јер желим да проведем толико времена са Данијелом. Зато покушавамо да нађемо компромисе. На пример, Лупита је та која ће изабрати где ћемо изаћи на вечеру или шта ћемо да радимо.", каже она.

Али иако се могу разликовати у забављању, они су веома слични у многим другим областима, као што су њихове тежње у каријери. Обоје желе да раде у ветеринарској профеисји, а Лупита се нада да ће постати и писац.

Лупита и Кармен имају исти укус за одевање

Кармен је објаснила да она и Лупита имају исти укус у одевању и да им је један од комшија чак и шио одећу од њихове пете године. Међутим, близнакиње се труде да покушају да имају свој јединствени изглед - на пример, Кармен има пирсинг у ​​носу. Њих две такође могу да осете осећања једно другог - буквално.

"Осећам када је Кармен забринута или ће заплакати. Све то осећамо у стомаку.", прича.

Кармен је приметила да је Лупита „много пажљивија“ од ње, као када су недавно отишли ​​у продавницу и она је ухватила човека како их снима, иако је тврдио да је стварно снимао своју ћерку.

"Када смо имали скоро 6 година, имали смо ноћну мору да ћемо пасти из авиона, а онда смо буквално пали са кревета, То се десило само једном, али можемо да осетимо емоције друге особе. То се стално дешава.”

Кармен и Лупита признале су да им није мука једна од друге.

На крају дугог дана обично раде своје ствари - на пример, Кармен ће радити неке школске задатке, а Лупита ће слушати музику. Упркос њиховом неконвенционалном животу, њих две су срећне. Сећају се да су имали веома радосно детињство и исту групу пријатеља од малих ногу.

Такође су почеле да деле своје путовање као сијамски близанци ТикТок налогу, "царменандлупита".

Нажалост, поред коментара подршке, оне добијају и хејт коментаре, за које је Кармен рекла да их дотичу, јер као и сви и њих две имају осећања.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".