Čak i ako možda ne volite velike gužve ili glasne zabave, čini se da nije previše teško to istrpeti tokom tog jednog dana, posebno ako ste u srodstvu sa mladom ili mladoženjom.

Međutim, jedan tata se našao "na udaru" jer je rano napustio venčanje svog sina i ne može da shvati šta je loše uradio. Na društvenoj mreži "Redit" zatražio je savet u vezi sa svojim ponašanjem i napisao sledeće:

- Moj sin Alan se nedavno oženio devojkom po imenu Helen, i ja ih oboje mnogo volim. Važno je napomenuti da stvarno ne volim zabave i velika okupljanja, nisam uopšte društven. Tako da je bilo malo neprijatno kada sam čuo da će Alan i Helen imati venčanje sa oko 150 ljudi. Unapred sam rekao Alanu da ću verovatno otići ranije, ali da će biti dostupna dva automobila kako bi ostatak porodice otišao kad želi. Tad je rekao da mu ne smeta - napisao je zabrinuti otac.

Foto: Printskrin/Instagram/epic_event_center

 

Međutim, kad je čuveni dan došao, "karte su se brzo okrenule" - i to ne u korist introvertnog tate.

- Alan me je pitao da li ću ostati makar na torti, ali mi hrana nije izgledala ukusno pa sam odlučio da odem. Nakon plesa majke i sina, moja žena je pošla sa mnom. Sve je delovalo u redu - nastavlja priču.

Osim što nije bilo. Posle venčanja, snaja Helen mu je poslala poruku da kaže "kako je razočarana njim i njegovom ženom što su tako rano napustili venčanje i kako je to uznemirilo Alana".

- Rekla je da govori užasne stvari o nama, vređa nas kao ljude i kao roditelje. Zaista smo loše. Navodi da je naš odlazak "upropastio" venčanje Alanu i da je bio veoma uznemiren tokom ostatka noći - zaključio je svoju ispovest, koju je preneo "Miror".

Korisnici ovog foruma nisu bili nimalo saosećajni prema ovom roditelju, a šta vi mislite? Da li je postupio korektno? Pišite nam u komentarima.

BONUS VIDEO: