One na svom kanalu govore i tome kako je to živeti u jednom telu, te i koliko ta činjenica utiče na emotivne veze.

Bliznakinje koji su rođene u Meksiku, ali su odrasli u Konektikatu, dele karlicu, reproduktivni sistem, jetru i krvotok. Svaka od njih ima jednu nogu, dok je Karmen ta koja kontroliše glavne stvari.

"Nije sve duga i sunce. Imali smo mnogo izazova, ali imamo sjajan život. Idemo u bioskope i koncerte, delimo jedno sedište i putujemo avionima.“, rekla je Karmen.

Nikada nisu htele da se razdvoje

Objasnile su da nikada nisu pokušali da imaju operaciju koja bi ih razdvojila, jer bi to moglo biti fatalno za jednu ili čak obe. Kada su bile male, imali su fizikalnu terapiju da nauče kako da sede i rade vežbe nogu — prve korake su napravili sa 4 godine.

Međutim, kada je reč o zabavljanju, oni imaju malo drugačiji pogled - Karmen ima dečka po imenu Danijel, dok je Lupita aseksualna.

"Nikada nisam pokušavala da sakrijem činjenicu da sam sijamski blizanac, što je značilo da sam dobijala mnogo poruka od momaka sa fetišima“, rekla je u razgovoru za američke medije.

Karmen je upoznala svog dečka u aplikaciji za sastanke Hinge u oktobru 2020. i rekla je da se on izdvojio tako što joj nije postavio pitanje o tome da je sijamski blizanac da bi započeo njihov razgovor.

Iako se ona i Danijel zabavljaju, Karmen je rekla da nisu seksualno intimni jedno sa drugim. Tokom prošlogodišnjeg intervjua za Jubilee, opisala je njihovu vezu kao više „blisko prijateljstvo“.

NJih dvoje su razgovarali o veridbi u budućnosti, ali prvo žele da žive zajedno.

"Danijel i ja volimo decu, ali ne želimo ni jedno svoju. Volim da sam mama psa! Lupita i ja ne možemo da zatrudnimo, imamo endometriozu i takođe smo na blokatoru hormona koji nam sprečava menstruaciju.

Iako Lupita ne izlazi sa Danijelom, Karmen kaže da se njih dvoje „stvarno dobro slažu“.

"Smešno je jer ostajem budna kasnije od Lupite, ali kada Danijel prespava, ja brzo zaspim – a on ostaje budan i priča sa njom“, rekla je Karmen za "Todej".

Nakon toga je nastavila da priča o njihovom odnosu, objašvanjavajući kako je Danijel prihvatio sve to.

"Ponekad se osećam loše jer želim da provedem toliko vremena sa Danijelom. Zato pokušavamo da nađemo kompromise. Na primer, Lupita je ta koja će izabrati gde ćemo izaći na večeru ili šta ćemo da radimo.", kaže ona.

Ali iako se mogu razlikovati u zabavljanju, oni su veoma slični u mnogim drugim oblastima, kao što su njihove težnje u karijeri. Oboje žele da rade u veterinarskoj profeisji, a Lupita se nada da će postati i pisac.

Lupita i Karmen imaju isti ukus za odevanje

Karmen je objasnila da ona i Lupita imaju isti ukus u odevanju i da im je jedan od komšija čak i šio odeću od njihove pete godine. Međutim, bliznakinje se trude da pokušaju da imaju svoj jedinstveni izgled - na primer, Karmen ima pirsing u ​​nosu. NJih dve takođe mogu da osete osećanja jedno drugog - bukvalno.

"Osećam kada je Karmen zabrinuta ili će zaplakati. Sve to osećamo u stomaku.", priča.

Karmen je primetila da je Lupita „mnogo pažljivija“ od nje, kao kada su nedavno otišli ​​u prodavnicu i ona je uhvatila čoveka kako ih snima, iako je tvrdio da je stvarno snimao svoju ćerku.

"Kada smo imali skoro 6 godina, imali smo noćnu moru da ćemo pasti iz aviona, a onda smo bukvalno pali sa kreveta, To se desilo samo jednom, ali možemo da osetimo emocije druge osobe. To se stalno dešava.”

Karmen i Lupita priznale su da im nije muka jedna od druge.

Na kraju dugog dana obično rade svoje stvari - na primer, Karmen će raditi neke školske zadatke, a Lupita će slušati muziku. Uprkos njihovom nekonvencionalnom životu, njih dve su srećne. Sećaju se da su imali veoma radosno detinjstvo i istu grupu prijatelja od malih nogu.

Takođe su počele da dele svoje putovanje kao sijamski blizanci TikTok nalogu, "carmenandlupita".

Nažalost, pored komentara podrške, one dobijaju i hejt komentare, za koje je Karmen rekla da ih dotiču, jer kao i svi i njih dve imaju osećanja.

(Blic)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".