Емотивно обраћање важним поводом.

ФОТО: Принтскрин/Јутјуб/Парови

 

Победник пете сезоне ријалитија "Задруга", Дејан Драгојевић, имао је јако турбулентан однос са својом породицом, са којом неколико година није разговарао, али се све променило откако је окончао брак са Далилом Драгојевић и у тешком периоду поново добио њихову подршку. Дејан је сад у никад бољим однсима са својим најближима, што редовно показује на друштвеним мрежама, а нову снајку, Јовану Стојановић, су по свему судећи јако лепо прихватили.

Фото: Принтскрин / Инстаграм / дејан_драгојевиц_оффициал_

 

Дејан и Јована су се сад важним поводом огласили на својим профилима на друштвеној мрежи Инстаграм, а радило се о рођендану Давида Драгојевића. Њих двоје су му упутили јако дирљиве речи, које никог нису оставиле равнодушним. 

Дејан се свом брату обратио и поделио слику са дочека његовог рођендана, а славље по свему судећи траје од поноћи. 

 - И ето тако ми дочекујемо године, он моје,а ја његове, а између њих је време које је искориштено максимално. Жив и здрав био, брате мој - написао је млађи Драгојевић путем свог Инстаграм профила. 

Фото: Принтскрин / Инстаграм / дејан_драгојевиц_оффициал_

 

Дејанова девојка Јована је такође Давиду упутила јавну рођенданску честитику, за коју се одучила да подели породичну слику Драгојевића, на на којој су Давид и Дејан са мајком Биљаном и оцом Гораном, након суперфинала "Задруге 5".

- Срећан рођендан желим све најбоље, пуно здравља и среће. Сваки дан је нови почетак, а ово је слика која је започела неку стару срећу да прави срећном све године које су нам преостале - поручила је Јована путем свог Инстаграм сторија, уз емотикон црвеног срца. 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".