Много је истакнутих Чачана на нашој јавној сцени, а ових дана свима је на уснама име једног – кошаркаша Алексе Аврамовића.

Плејмејкер српске репрезентације, који тренутно наступа за Србију на Светском првенству у кошарци, прешао је велики пут од Младости и Борца преко Италије и Шпаније док се није пре две године скрасио у београдском Партизану.

 

 

И док на Мундобаскету Аврамовић има подршку целе нације, вероватно је мало навијача који га бодре тако ватрено као његова животна сапутница Теодора.

 

 

Пар је заједно већ годинама, а своју љубав су крунисали браком прошлог лета, када су се на вечну љубав заклели у свом родном Чачку.

Алекса је изгледао врло елегантно у крем оделу и белој кошуљи, док је његова изабраница носила несвакидашњу белу венчаницу дугих рукава, а они нису могли да сакрију срећу и задовољство.

 

 

О Теодори јавност не зна много, будући да се не бави јавним послом и не експонира у медијима, а пре извесног времена се писало да се дипломирала примењене уметности и да се бави дизајном ентеријера.

 

 

У сваком случају, њу често виђамо на трибинама, као једну од највернијих Аврамовићевих навијачица, а уз њене загрљаје и пољупце чак и порази лакше падају.

БОНУС ВИДЕО: