Певачица Стојанка Новаковић Стоја годинама је на естради, али о свом приватном животу не говори често, а исто тако се последњих година ни сама не експонира у јавности.

Фото: АТА имагес

 

Ипак, сада је испричала неке непознате детаље из свог живота, и том приликом споменула садашњег супруга, због којег је, како каже, била спремна на лудост.

- Мој муж и ја смо се на почетку везе закачили, као завршавамо причу. Оде он човек, нити ме звао да пита ни како сам ни шта сам, а ја тек положила вожњу. Одем ја с другом на пиће, враћамо се, била сам трезна, ја не пијем, и размишљам како да направим сцену да он буде џентлмен, а ја јадна у том тренутку и да се некако помиримо - почела је певачица која је затим направила филмску сцену због љубави.

Фото: АТА имагес

 

- Ја нов ауто у зид ударим, бам, и зовем га телефоном и кажем: ‘Упомоћ’, и онда је он дошао. Ја сам доста оригинална и луда, када нешто хоћу, а нећу да молим, ја ћу урадити нешто ненормално да би дошло до тога да се видимо, а када смо очи у очи лако је то - признала је Стоја.

Она је једна од најтраженијих певачица, а сада је открила да народна музика није одувек био њен избор.

- Ушла сам у народњаке иако нисам слушала све то. Кренула сам за новцем и онда је тако све спонтано даље ишло. Свакако жени у естрадном свету није увек лако. Имала сам јасан циљ и мислим да данас, кад се окренем и погледам, могу да кажем да сам га остварила. То је један миран и леп живот, имам породицу, имам каријеру и зарађујем онолико колико сам, као клинка, маштала да имам- рекла је за домаће медије једном приликом.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".