Иако је јуче домаћа јавност била сведок онлине сукоба Јелене Карлеуше и Душка Тошића, након што је после Јелениног интервјуа за наш магазин Душко реаговао цитатом на "Инстаграму", одговоривши на њену изјаву да јој је он животна грешка. Иако му Карлеуша није остала дужна, брачни пар Карлеуша - Тошић данас је одложио тешку артиљерију, те се усред сукоба са њиховом мајком Душко Тошић обратио ћеркама.

Фото: Небојша Параушић/Игор Маринковић

 

 

Наиме, у породичној вили на Дедињу данас је важан дан, њихове наследнице Атина и Ника Тошић данас прослављају рођендан. И док старија наследница пуни 15, а млађа 14 година, родитељи су одлучили да своје сукобе оставе по страни како би овај дан њиховим наследницама био посебан.

Душко Тошић се обратио ћеркама објавивши њихову заједничку фотографију на "Инстаграму", уз коју је написао "Срећан рођендан!".

Фото: Инстаграм притнскрин/duskotosic

 

 

На поменутој фотографији сестре Тошић позирају у мини хаљиницама и јасно се види да су израсле у прелепе девојке које прате трендове. Како Атину Тошић дуго нисмо имали прилику да видимо, изненадила је њена промена фризуре, и одлука да се ошиша на паж, који јој савршено стоји.

БОНУС ВИДЕО: