Iako je juče domaća javnost bila svedok online sukoba Jelene Karleuše i Duška Tošića, nakon što je posle Jeleninog intervjua za naš magazin Duško reagovao citatom na "Instagramu", odgovorivši na njenu izjavu da joj je on životna greška. Iako mu Karleuša nije ostala dužna, bračni par Karleuša - Tošić danas je odložio tešku artiljeriju, te se usred sukoba sa njihovom majkom Duško Tošić obratio ćerkama.

Foto: Nebojša Paraušić/Igor Marinković

 

 

Naime, u porodičnoj vili na Dedinju danas je važan dan, njihove naslednice Atina i Nika Tošić danas proslavljaju rođendan. I dok starija naslednica puni 15, a mlađa 14 godina, roditelji su odlučili da svoje sukobe ostave po strani kako bi ovaj dan njihovim naslednicama bio poseban.

Duško Tošić se obratio ćerkama objavivši njihovu zajedničku fotografiju na "Instagramu", uz koju je napisao "Srećan rođendan!".

Foto: Instagram pritnskrin/duskotosic

 

 

Na pomenutoj fotografiji sestre Tošić poziraju u mini haljinicama i jasno se vidi da su izrasle u prelepe devojke koje prate trendove. Kako Atinu Tošić dugo nismo imali priliku da vidimo, iznenadila je njena promena frizure, i odluka da se ošiša na paž, koji joj savršeno stoji.

BONUS VIDEO: