Контроверзни репер Драгомир Деспић Десингерица је годинама у браку са Невеном, која му је родила наследницу и у свему га подржава.

Међутим, оно што мало ко зна, јесте да је Невена Бркљач некада била део ријалитија "Хотел Малдиви" и како се тада писало она је била у константном стресу због свог тадашњег дечка Драгомира Деспића, познатијег као Десингерица, који ју је чекао напољу.

 


Наиме, како су преносили домаћи медији Драгомир је тада страховао да ће му певач и ријалити учесник Ненад Маринковић Гастоз завести девојку, а који је тада стално потенцирао да се њему допадају природне лепотице коврџаве косе.

Међутим, од тога није било ништа, а једном се у разговору Невена изланула и рекла Гастозу следеће.

фото: принтскрин /хаппy тв

 

- Чујеш ли с друге стране зида како неко стално пролази мотором и турира? То је мој дечко. Тако ми ставља до знања да је присутан и да не смем другог да гледам. Капираш? Он овуда пролази и дању и ноћу. Чујем га. Не смем да погрешим - говорила је Невена, а Гастоз је схватио поруку, па се удаљио од ње.

 

Подсетимо, у неколико интервјуа познати репер је причао колико воли своју супругу. Десингерица је посебно активан на друштвеној мрежи ТикТок, где често качи снимке са својом супругом, али и ћерком, са којом се снима уз тренди аудио-снимке.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".