Глумац познат по лику Фарука Фазлиновића се прехладио на сету филма „Босански лонац“ у Аустрији. Након тога се снимање наставило у Загребу, а кад је видео да није у добром стању, отишао је у болницу.

- Завршио сам на Ребру гђе сам провео 21 дан. Нису ми никако могли снизити температуру, а нама су у том тренутку остала још само четири дана снимања. У задњи трен ми је један лијечник промијенио сву терапију и температура је пала, испричао је за Глорију.

Фото: Д. Миловановић

 

 

Пре проблема с упалом плућа, глумац је посетио доктора због промуклости. Направљена му је бронхоскопија, јер су лекари желели да елиминишу могућност рака плућа, и тада су му на левој гласној жици открили леукоплакију, такозвану лезију усне дупље, па су му саветовали да направи ласерску операцију. Три пута је оперисан, последњи пут 2019. године, а Сенад је открио и да се због губитка гласа плашио да више неће моћи да глуми.

- Испочетка ми је било јако тешко јер глас нам је основно средство за рад. Губитак гласа ме подсјетио на Бона Воxа који је ономад пред пуним Кошевом изгубио глас. А и када видим како је Ал Пацино изгубио свој глас, тјешим се, баш као и велики Лауренце Оливиер. Морао сам избацити алкохол, али од цигарета још нисам одустао. То ми је задњи порок, казао је.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".