Глумац Милош Влалукин приведен је у недељу на снимању серије "Рингишпил".

Како сазнајемо, драмског уметника је полиција привела након рутинске контроле при уласку у Народну скупштину где је тог дана требало да се одржи снимање серије.

Реч је о неизмиреној казни, због које је ноћ провео у Падинској скели, а јутрос је изашао пред судију за прекршаје, потврдио је за продуцент серије Макса Ћатовић.

Фото: АТА имагес

 

 

- Милош је приведен у недељу због неплаћене казне за 8.000 динара. Снимали смо серију "Рингишпил" у Народној Скупштини. Процедура за улазак је захтевала да сви покажу личне карте. Током провере је утврђено да има налог за привођење од стране судије за прекршаје. Полицајци су га одвели у полицијску станицу у Улици мајке Јевросиме.

Овим путем бих изразио велику захвалност полицији која је уважила нашу молбу и допратила га назад у Скупштину, како би одрадио посао. Снимање је дозвољено само недељом, а на сету је било више од 200 људи.

- Све се то догодило због неплаћене казне од 8.000 динара. Не знам да ли је у питању казна за паркирање или нешто друго. Казна је мала, али је његова неодговорност довела до те ситуације. Преноћио је у Падинској скели, а јутрос је изашао пред судију за прекршаје - објаснио је за Курир продуцент серије Макса Ћатовић.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".