Glumac poznat po liku Faruka Fazlinovića se prehladio na setu filma „Bosanski lonac“ u Austriji. Nakon toga se snimanje nastavilo u Zagrebu, a kad je video da nije u dobrom stanju, otišao je u bolnicu.

- Završio sam na Rebru gđe sam proveo 21 dan. Nisu mi nikako mogli sniziti temperaturu, a nama su u tom trenutku ostala još samo četiri dana snimanja. U zadnji tren mi je jedan liječnik promijenio svu terapiju i temperatura je pala, ispričao je za Gloriju.

Foto: D. Milovanović

 

 

Pre problema s upalom pluća, glumac je posetio doktora zbog promuklosti. Napravljena mu je bronhoskopija, jer su lekari želeli da eliminišu mogućnost raka pluća, i tada su mu na levoj glasnoj žici otkrili leukoplakiju, takozvanu leziju usne duplje, pa su mu savetovali da napravi lasersku operaciju. Tri puta je operisan, poslednji put 2019. godine, a Senad je otkrio i da se zbog gubitka glasa plašio da više neće moći da glumi.

- Ispočetka mi je bilo jako teško jer glas nam je osnovno sredstvo za rad. Gubitak glasa me podsjetio na Bona Voxa koji je onomad pred punim Koševom izgubio glas. A i kada vidim kako je Al Pacino izgubio svoj glas, tješim se, baš kao i veliki Laurence Olivier. Morao sam izbaciti alkohol, ali od cigareta još nisam odustao. To mi je zadnji porok, kazao je.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".