Будући учесник "Задруге 7 - Елите", Марко Ђедовић, открива да гледаоце чекају бројна изненађења 2. септембра када почиње овај ријалити.

Како на самом почетку признаје, Марко Ђедовић је од хонорара купио још један стан у Београду, у елитном насељу.

Фото: АТА имагес

 

- Већ је пала куповина! Пао је договор. Биће и то, још један стан узимам, и то у елитном насељу. Све сам купио у кешу, нећу плаћати ништа на кредит и нисам задужен. Одабрао сам 42 квадрата, и ја ту нећу живети. Планирам да тај стан изнајмуљем - признао је Ђедовић за медије, а онда се осврнуо на "Елиту 7".

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга Оффициал

 

- Гледаоци ће све те вечери сазнати. И зашто баш овај пројекат нови назив "Елита", и то ће се открити чак на два начина. Имање ће бити потпуно другачије. Све је проширено и све је различито. Преуређени су сви делови. Заузели смо пола имања Жељка Митровића, али је све бомбастично. Не бих смео да откријем, али ево признаћу. Чак су се и страни медији акредитовали како би испратили овај пројекат - закључује Ђедовић за медије.

Иначе, Ђедовић се огласио на свом Инстаграм профилу где је званично потврдио свој улазак у ријалти.

Наиме, он је окачио с бившим победник Задруге, Дејаном Драгојевићем и навео да ће он бити задужен за његов телефон и како каже: "Предао је материјал у сигурне руке".

Блиц

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".