Ненад и Вања су се венчали 20.јула, а сада су само месец дана после венчања одлучили да на брак ставе тачку. Екипа "Курира" је дошла у контакт са комшијама на Новом Беграду где репер живи. Неколико њих није могло да верује у то шта чују, док се пар њих сложило да нису у последење време деловали заљубљено. 

- Ма шта причаш? Знаш како ја сам на њега била бесна кад је оно урадио са оном малом у ријалитију. У последње време сам га виђала са женом, деловали су сложно. Кад се враћам из набавке, а он прође поред мене, па носи оне кафе за понети, па размишљам како је лепо то што носи жени кафу у кревет. Нисам их чула да се свађају и да делују нервозно.

Фото: АТА имагес

 

Жена са којом је Ша ишао у основну школу је рекла да је певача стигла карма због свега што је радипо Ивани, првој жени која га је волела: 

- Ја њега знам из основне, знам му и брата, целу породицу. Знаш како кад он има потребу да прича јавно о стварима из своја четири зида могу и ја. Није он цвећка, али дефинитивно није ни она мала. Он кад је оставио прву женуу, променила сам мишљење о њему. Сад кад га сретнем ни не јавим му се. Та његова је већ била у неком браку, па као нека блогерка, значи жеља за пажњом и јавним животом. Мислим да је искористила шта је требала и само отишла даље - рекла је она и додала:

- Девојка није више хтела да се бламира са ликом кога је вукла за нос клинка која нема ни 20 година. Човек у 40 и кусур година оставио жену, вредну, лепу, способну због оне девојке. Срамота ју је било вероватно, није могла да поднесе да шета с њим а сви се окрећу и коментарису га као неког крелца, поготово овде у крају где га сви знају. Него се опет враћам на оно требала јој је мало популарност или како се то каже хајп, девојка искористила и отишла. Њему је изгледа после оне преваре суђено да га искористе и оставе. Карма, рекла бих.

БОНУС ВИДЕО: