Budući učesnik "Zadruge 7 - Elite", Marko Đedović, otkriva da gledaoce čekaju brojna iznenađenja 2. septembra kada počinje ovaj rijaliti.

Kako na samom početku priznaje, Marko Đedović je od honorara kupio još jedan stan u Beogradu, u elitnom naselju.

Foto: ATA images

 

- Već je pala kupovina! Pao je dogovor. Biće i to, još jedan stan uzimam, i to u elitnom naselju. Sve sam kupio u kešu, neću plaćati ništa na kredit i nisam zadužen. Odabrao sam 42 kvadrata, i ja tu neću živeti. Planiram da taj stan iznajmuljem - priznao je Đedović za medije, a onda se osvrnuo na "Elitu 7".

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

- Gledaoci će sve te večeri saznati. I zašto baš ovaj projekat novi naziv "Elita", i to će se otkriti čak na dva načina. Imanje će biti potpuno drugačije. Sve je prošireno i sve je različito. Preuređeni su svi delovi. Zauzeli smo pola imanja Željka Mitrovića, ali je sve bombastično. Ne bih smeo da otkrijem, ali evo priznaću. Čak su se i strani mediji akreditovali kako bi ispratili ovaj projekat - zaključuje Đedović za medije.

Inače, Đedović se oglasio na svom Instagram profilu gde je zvanično potvrdio svoj ulazak u rijalti.

Naime, on je okačio s bivšim pobednik Zadruge, Dejanom Dragojevićem i naveo da će on biti zadužen za njegov telefon i kako kaže: "Predao je materijal u sigurne ruke".

Blic

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".