Миљана је испричала о недавном, случајном сусрету са Маринковићем.

- Стицајем околности сам се срела са дотичним. Питања немам јер одговор сигурно нећу добити, јер га ни у емисији нисам добила кад сам била гост пошто није смео у очи да ме погледа, трчао је по студију. Нико се не плаши, ни на крај памети никоме није то што прича дотични. Он је сваког дана после завршетка Задруге звао Жељка на видео позив, а после рођендана, кад је Миљана Кулић била искрена код Дарка Танасијевића, Иван није позвао до 8. августа - истакла је Кулићева, на шта се водитељка надовезала питањем:

- Да ли си звао Жељка? - питала је Ивана водитељка Ана Радуловић.

- Искључили су ми телефон - правдао се он.

- Значи ниси - закључила је водитељка.

- Онда новинари зову моју мајку и шта, је л' она требала да лаже? Она је рекла да се Иван од рођендана није чуо са Жељком 11 дана. Жељко нас воли највише на свету, заволео је Ивана и спомињао је сваки дан тату, али кад тата 10 дана није позвао ниједном и после интервјуа позвао 11 дан. Он је рођендан напустио јер су га Бека 1 и 2 чекале - открила је Миљана, а онда саопштила своју одлуку:

- Ја сам мајка и он никад неће видети дете у животу после оних монструозних речи. Жељко кад порасте ако буде желео, онда ће га виђати - закључила је Миљана Кулић, а цео скандал у емисији погледајте у снимку у оквиру текста.

БОНУС ВИДЕО: