Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић, као и приликом својих претходних учешћа на УС опену, борави код свог богатог пријатеља у вили у Њу Џерсију.

Како сазнају британски медији, Новаков домаћин је бивши, не тако успешни, тенисер Гордон Илинг, осничав програма "Корт сенс" који се користи у тенису.

Илингово имање је распрострањено на 16 хектара, а налази се на обали реке Хадсон, у Берген каунтију, одмах прекопута Менхетна.

Вила садржи и тениске терене, а њена вредност процењује се на вртоглавих 35 милиона евра.

Фото: Профимедиа

 

 

Да би имао неопходан мир Ноле је и ове године решио да избегне боравак у хотелу, па је решио да се са породицом "изолује" у велелепну вилу у којој има максималне услове за тренинг и пуњење батерија.

Ноле је испричао новинарима да ове године "комбинује Њујорк и Њу Џези" и труди се да се фокусира на тенис.

- Наравно, када почне турнир будем потпуно 'закључан' од осталих спољних фактора", рекао је Ђоковић истичући да воли Њујорк, али да у њему ужива само пре турнира:

- Мој пријатељ има сјајну вилу са тениским теренима. Тамо будемо само са својом породицом. Лепо се опуштамо тамо и то ми је сјајно за дане између мечева када имам паузу. Тада се напуним енергијом и подмладим на неки начин, па имам више снаге за мечеве", открио је Ђоковић.

Фото: Профимедиа

 

 

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".