Јелена Ђоковић има 37 година, а и даље изгледа као девојчица. Мада је изјавила како "лепота није њена тема", ипак њена појава изазива много пажње.

Она је поставила себи задатак да буде "најздравија колико год је то у њеној моћи". Зато је, како каже, посветила много времена проучавању здравља.

Фото: Профимедиа

 

 

Док неко једва чека да попије кафу кад се ујутру пробуди, она кафу не може ни да окуси. Многе навике "одраслих" је тестирала и одбацила, као што су алкохол и цигарете. Једном приликом је признала да је од алкохола повраћала три дана и за то време изгубила четири килограма. Мучнину и повраћање су јој изазивали и кафа и дуван.

Фото: Профимедиа

 

 

Кофеин не узима ни у форми зеленог чаја. Једноставно, не може да поднесе да нешто друго има контролу над њеним телом и здрављем. Јелена подсећа да је управо наше тело једна од ретких ствари на коју директно можемо да утичемо и зато не жели да препушта ту контролу било каквим супстанцама које изазивају зависност.

Фото: Профимедиа

 

 

Она и Новак бирају исхрану биљног порекла, а Јелена је поделила и рецепте за специјалитете које сама прави, као што су салата од киное или слаткиши са здравим састојцима. Њена порука је да свако треба да ослушкује своје тело и прилагођава исхрану у складу са оним што тело поручује.

Јелена је висока 176 цм, а према већини навода у медијима.

БОНУС ВИДЕО: