Najbolji srpski teniser Novak Đoković, kao i prilikom svojih prethodnih učešća na US openu, boravi kod svog bogatog prijatelja u vili u NJu DŽersiju.

Kako saznaju britanski mediji, Novakov domaćin je bivši, ne tako uspešni, teniser Gordon Iling, osničav programa "Kort sens" koji se koristi u tenisu.

Ilingovo imanje je rasprostranjeno na 16 hektara, a nalazi se na obali reke Hadson, u Bergen kauntiju, odmah prekoputa Menhetna.

Vila sadrži i teniske terene, a njena vrednost procenjuje se na vrtoglavih 35 miliona evra.

Foto: Profimedia

 

 

Da bi imao neophodan mir Nole je i ove godine rešio da izbegne boravak u hotelu, pa je rešio da se sa porodicom "izoluje" u velelepnu vilu u kojoj ima maksimalne uslove za trening i punjenje baterija.

Nole je ispričao novinarima da ove godine "kombinuje NJujork i NJu DŽezi" i trudi se da se fokusira na tenis.

- Naravno, kada počne turnir budem potpuno 'zaključan' od ostalih spoljnih faktora", rekao je Đoković ističući da voli NJujork, ali da u njemu uživa samo pre turnira:

- Moj prijatelj ima sjajnu vilu sa teniskim terenima. Tamo budemo samo sa svojom porodicom. Lepo se opuštamo tamo i to mi je sjajno za dane između mečeva kada imam pauzu. Tada se napunim energijom i podmladim na neki način, pa imam više snage za mečeve", otkrio je Đoković.

Foto: Profimedia

 

 

BONUS VIDEO

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".