- Човек је изашао на терасу и кренуо насумично да пуца на животиње и људе у парку. Агонију са овим човеком пролазимо већ скоро пет година. Међутим, нико до сада није реаговао из страха. Он стално спопада жене по насељу, па чак и девојчице - почиње своју причу саговорница.

"Сви га се плаше"

Како наводи, све је ескалирало тог јутра када је њена мајка упуцана, те је одлучила да више неће ћутати.

- Сви у насељу га се плаше, мисле да ће спопадати њихове мајке, сестре, жене.. Зато до сада нико није пријавио. Међутим, тог дана моја мајка је упуцана два пута. Знате, она има 71 годину и болује од карцинома, тежак је срчани болесник, оперисала је очи осам пута. Испрепадана је и у страху, рекла је чак и да више неће излазити напоље - наводи забринута ћерка.

Напомиње и да је њена мајка примила тетанус, те да су ране јако дубоке.

- Речено нам је код доктора да је још горе него да је прави метак погодио. Метак може да се извади, док се сачма распрши у телу и може доћи до разних инфекција, а поготово сепсе - каже она.

"Да ли треба да нас убије"

Истиче и да је С.Т. неожењени бравар који живи сам, али и да га сви из улице и насеља познају.

- Ја имам његов број, одмах када сам видела мајку да је упуцана и крвава позвала сам га. Он је рекао како није код куће и да не зна како могу тако да га оптужујем. Убрзо сам све пријавила полицији, која га је убрзо и ухапсила. У његовом стану нађена је пушка и он је признао дело - рекла је Н.К.

Убрзо након тога С.Т. је пуштен на слободу, јер му је ово, како су рекли, његово "прво дело".

- Је л треба да нас убије? Шта чекамо да овај човек уради како не би био на слободи? Он пуца насумично, сада је то била моја мајка, а следећи пут може бити и неко дете, трудница. Тако је и онај из Младеновца прво убијао животиње, а онда је почео људе - каже она за "Блиц".

Напомиње и да је до сада већ рањено неколико паса, али и да он свакодневно баца петарде и пуца из ваздушне пушке.

- Сметају му животиње и деца, па баца петарде на њих. Човек није нормалан, нека га затворе у лудници, а не да слободно шета - прича саговорница.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: