- Čovek je izašao na terasu i krenuo nasumično da puca na životinje i ljude u parku. Agoniju sa ovim čovekom prolazimo već skoro pet godina. Međutim, niko do sada nije reagovao iz straha. On stalno spopada žene po naselju, pa čak i devojčice - počinje svoju priču sagovornica.

"Svi ga se plaše"

Kako navodi, sve je eskaliralo tog jutra kada je njena majka upucana, te je odlučila da više neće ćutati.

- Svi u naselju ga se plaše, misle da će spopadati njihove majke, sestre, žene.. Zato do sada niko nije prijavio. Međutim, tog dana moja majka je upucana dva puta. Znate, ona ima 71 godinu i boluje od karcinoma, težak je srčani bolesnik, operisala je oči osam puta. Isprepadana je i u strahu, rekla je čak i da više neće izlaziti napolje - navodi zabrinuta ćerka.

Napominje i da je njena majka primila tetanus, te da su rane jako duboke.

- Rečeno nam je kod doktora da je još gore nego da je pravi metak pogodio. Metak može da se izvadi, dok se sačma rasprši u telu i može doći do raznih infekcija, a pogotovo sepse - kaže ona.

"Da li treba da nas ubije"

Ističe i da je S.T. neoženjeni bravar koji živi sam, ali i da ga svi iz ulice i naselja poznaju.

- Ja imam njegov broj, odmah kada sam videla majku da je upucana i krvava pozvala sam ga. On je rekao kako nije kod kuće i da ne zna kako mogu tako da ga optužujem. Ubrzo sam sve prijavila policiji, koja ga je ubrzo i uhapsila. U njegovom stanu nađena je puška i on je priznao delo - rekla je N.K.

Ubrzo nakon toga S.T. je pušten na slobodu, jer mu je ovo, kako su rekli, njegovo "prvo delo".

- Je l treba da nas ubije? Šta čekamo da ovaj čovek uradi kako ne bi bio na slobodi? On puca nasumično, sada je to bila moja majka, a sledeći put može biti i neko dete, trudnica. Tako je i onaj iz Mladenovca prvo ubijao životinje, a onda je počeo ljude - kaže ona za "Blic".

Napominje i da je do sada već ranjeno nekoliko pasa, ali i da on svakodnevno baca petarde i puca iz vazdušne puške.

- Smetaju mu životinje i deca, pa baca petarde na njih. Čovek nije normalan, neka ga zatvore u ludnici, a ne da slobodno šeta - priča sagovornica.

(Blic)

BONUS VIDEO: