Сада када су напокон идентификовани, а породица не може да дође да њихова тела пребаци у Србију због недостатка средстава, пише "Блиц".

Осим процедуре која је неминовна у оваквим ситуацијама, када је потребно сачекати званичан извештај и обратити се амбасади, породица страдале Видосаве, Александра, Дејана и малене девојчице, иначе детета Видосавине ћерке, сада не зна да ли ће финансијски моћи да организује пребацивање посмртних остатака у Сремску Митровицу, како би били сахрањени.

Реч је о породици за коју познаници имају само речи хвале, а иако немају много финансијских средстава, сви су били увек ведри и насмејани.

Према незваничним информацијама, Дејан је био за воланом "пежоа" када је дошло до несреће.

"Ограничење брзине 60 километара на сат, а сви возе преко 100"

Подсетимо, несрећа се догодила у недељу у вечерњим часовима када је у аутомобил "пежо", у којем су се налазили чланови породице Јовановић, ударило возило "пасат" којим је управљао Бобан Ђекић из Прњавора.

Према причама мештана Штрпца, Ђекић је ударио у задњи део њиховог аутомобила.

Овај мештанин је испричао да се ради о равници дугој око пет километара, а на којој сви возе изнад ограничења.

- Ограничење је 60 километара на час, а сви возе ту преко 100 километара на час. Не знам шта је узрок ове несреће, само сам чуо да их је Бојан Ђ. "стигао" и ударио у задњи део - рекао је један од мештана за Српскаинфо.

Он каже да познаје Бојана, те да је у питању "добар момак" и да "није чуо да је раније 'дивљао' аутомобилом".

- Његов отац има фирму и он ради код њега. Добар је и вредан момак - рекао је овај саговорник.

БОНУС ВИДЕО: