Александра Радовић, жена чије су гласовне могућности препознали пре више од двадест година и данас ствара, подучава и ради истом енергијом и пасијом као на почетку каријере.

О приватном живатном животу ретко говори у јавности, а познато је само да је ћерку добила из велике љубави са Александром Зеремским, са којим се растала само месец и по дана након Нининог рођења.

Преслатка девојчица у јуну ове године је напунила 13. година, а мало ко зна да јој је кум на крштењу био популарни певач Сергеј Ћерковић. 

- Сергеј и ја делимо нешто више од пријатељства, постали смо кумови и самим наша веза је постала нераскидива, а третирам га као члана породице.

Он је крстио моју ћерку Нину! Ми смо велики пријатељи, и њему и мени се родитељство догодило скоро у истом тренутку, па ће наше ћеркице моћи да се друже.

Много ми је значило што је прихватио кумство, а Нину смо крстили у манастиру Жича - открила је певачица својевремено. 

Подсећања ради, кум Александре Радовић више од две деценије ужива у складном браку са супругом Кристином. Након дуге борбе за потомство Ћетковићи су 2010. године усвојили девојчицу Лолу, а две године касније и Милу.

- Има толико случајева, где људи крију од своје деце до пунолетства да су усвојена и онда оно у 17. години, које је већ одрастао и формиран човек, доживи разочарење. Срушиш му читав свет сазнањем да му они нису прави родитељи. Страх увек постоји, ми смо се само препустили томе.

Фото: АТА имагес

 

 

- Људи, уколико желите да будете родитељи, немојте да бирате средства. Усвојите децу, учините себе и ту децу срећним. Без икакве премисли о томе, то је добро дело. Увек мојој деци понављам, ја сам вас родио из срца - поручио је Сергеј за домаће медије. 

БОНУС ВИДЕО: