Тешко да је неко заборавио Љиљану Радуловић Димитров, професорку у пензији која се уписала као прва жена која је одбранила 700.000 динара.

Синоћ је бриљирала у квизу "Стигни ме ако знаш" и кући однела више од пола милиона динара.

У другој емисији нове сезоне "Потере" имали смо прилике да упознамо екипу која је освојила 920.000 динара, а тој суми највише је допринела управо Љиљана која је највише новца донела у заједничкој каси. Синоћ је била такмичарка квиза "Стигни ме ако знаш" који се емитује на РТС-у па је и овде успела да победи чак три професора и кући однесе износ од 550.000 динара.

Она је знала готово сва питања, једног такмичара је "појела" односно избацила из игре, а када је дошла до пет одговора до краја, дала је свих шест за мање од 30 секунди. Самоуверена и свесна свог знања није била изненађена што је баш она победила.

Сачекала ју је финална игра у којој је морала сама да брани освојени износ и да одговори на четири тачна одговора за 30 секунди па да однесе кући освојени новац, ваучер за Златибор и електрични тротинер. Рекло би се да ни ово није за њу био велики изазов будући да је без грешке одмах све одговорила тачно.

Љиљана је поред Потере учестововала и у Слагалици пре неколико година, а како каже никад се не пријављује за квизове.

- Мене пријаве моји укућани, а ја се не фемкам пуно него дођем и победим - рекла је она на крају овог сјајног учешћа.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".