Животна драма психолога Јована Марића, која траје већ неколико недеља, а у којој син са трећем женом жели да га избаци из стана у којем већ две деценије борави шокирала је јавност, а сада је огласила и његова ћерка Јоана.

Марићева ћерка из другог брака Јоана каже за поменути лист да спорни стан није ни могао да буде поклоњен Матеји јер су у том тренутку њени родитељи били у браку и спорна некретнина је припадала и мами и тати.

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

- Када се Матеја родио, моји отац и мајка су били у браку. Када је стан купљен, они су такође били у браку и самим тим је та некретнина заједничко власништво, које тата није ни могао никоме да поклања. Њега је Данијела наговорила да препише тај стан њиховом сину, али он није смео да преписује нешто што није његово. Самим тим цео тај уговор је ништаван. Основни суд је то схватио и пресудио у татину корист, они су се жалили и тада се догодило нешто страшно. Тата је био на респиратору у коми, а Виши суд и Апелација су за само 20 дана преиначили ту одлуку. Још се променио и судија. Мислим да их је неко подмитио - рекла је Јоана.

Подсетимо, психолог Марић показао је свој дом, који је купио у браку са другом супругом, а у којем је након развода са њом, наставио да живи са трећом супругом, која данас од њега, како је рекао, преко сина потражује стан који није желео да јој препусти након што су се развели.

(Информер)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".