Певачица Илда Шаулић неретко говори о великој породичној трагедији, о смрти њеног оца и краља народне музике, Шабану Шаулићу. Међутим, једном приликом отворила је душу и испричала како је уопште сазнала за Шабанову трагедију. 

Како је испричала, Гоца Шаулић, Шабанова удовица није ни знала где јој се супруг налази, након тешког удеса. Илда говори да јој је кућна помоћница само прекинула слушалицу у тренутку када је Гоца викала преко друге телефонске линије, покушавајући да сазна где јој се супруг налази.

Фото: Инстаграм принтскрин/ildasaulic

 

 

- Ја сам у том тренутку звала маму, да питам, нешто смо требали да се видимо, чула сам да виче: ,,Где је Шабан, како не знате где је?" и питам жену шта се дешава, рекли су да не знају где је, није стигаона авион, прекида ми везу. Помислила сам да се нешто није десило у дискотеци, фрка, туча, људи под дејством алкохола, па се свашта деси, није ми било ни на крај памети да се десило то што се десило.

- Мама ме је звала после 10 минута и рекла да су мали удес, да не знају где је он, сви су били распоређени у три различите болнице. Она је дошла до информација, после када смо се чуле телефоном, само је ћутала и нисам имала снаге да питам. Све се као надаш да то није тако, али онда схватиш да је он обишао планету уздуж и попреко и тако останеш на неком путу - испричала је Илда за К1. 

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".