Pevačica Ilda Šaulić neretko govori o velikoj porodičnoj tragediji, o smrti njenog oca i kralja narodne muzike, Šabanu Šauliću. Međutim, jednom prilikom otvorila je dušu i ispričala kako je uopšte saznala za Šabanovu tragediju. 

Kako je ispričala, Goca Šaulić, Šabanova udovica nije ni znala gde joj se suprug nalazi, nakon teškog udesa. Ilda govori da joj je kućna pomoćnica samo prekinula slušalicu u trenutku kada je Goca vikala preko druge telefonske linije, pokušavajući da sazna gde joj se suprug nalazi.

Foto: Instagram printskrin/ildasaulic

 

 

- Ja sam u tom trenutku zvala mamu, da pitam, nešto smo trebali da se vidimo, čula sam da viče: ,,Gde je Šaban, kako ne znate gde je?" i pitam ženu šta se dešava, rekli su da ne znaju gde je, nije stigaona avion, prekida mi vezu. Pomislila sam da se nešto nije desilo u diskoteci, frka, tuča, ljudi pod dejstvom alkohola, pa se svašta desi, nije mi bilo ni na kraj pameti da se desilo to što se desilo.

- Mama me je zvala posle 10 minuta i rekla da su mali udes, da ne znaju gde je on, svi su bili raspoređeni u tri različite bolnice. Ona je došla do informacija, posle kada smo se čule telefonom, samo je ćutala i nisam imala snage da pitam. Sve se kao nadaš da to nije tako, ali onda shvatiš da je on obišao planetu uzduž i popreko i tako ostaneš na nekom putu - ispričala je Ilda za K1. 

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".